TMG’s VNDG gaat 1 mei live

18-04-2017 (13:35) - Media

Vanaf 1 mei heeft De Telegraaf zijn eigen online videoplatform. Op VNDG is gratis content op het gebied van nieuws, sport en entertainment te zien via verschillende apparaten. Telegraaf-abonnees hebben gratis toegang tot het premium aanbod op het platform. 
 
Het platform is te bereiken via www.telegraafvandaag.nl (desktop) en op mobiel en tablet via de Telegraaf VNDG app (iOS/Android). De programma’s zijn zowel via een programmering te bekijken als on demand. Het gaat om nieuwsbulletins, voetbal- en hockeysamenvattingen, maar ook diverse programma’s waaronder ‘Estavana in het echt – het verhaal achter de sportvrouw’, ‘Dagboek van een Minnares’ en ‘Van den Heuvel haalt recht’. 
 
De programma’s worden gepresenteerd door herkenbare en vertrouwde Telegraaf-gezichten en nieuwe gezichten. Het nieuws wordt onder andere gebracht door Pim Sedee, Maarten Steendam en Wilson Boldewijn. Monique Smit is één van de gezichten van Privé VNDG en het populaire VROUW feuilleton ‘Dagboek van een minnares’ is verfilmd met rollen voor Eva Laurenssen en Viggo Waas.
 
Fotocredits: Anko Stoffels
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch