Uitbreiding samenwerking NU.nl en AT5

17-04-2018 (13:23) - Media

Het Amsterdamse nieuws van AT5 verschijnt al automatisch op de voorpagina van NU.nl als je in Amsterdam woont. Na een pilotperiode is de samenwerking nu officieel goedgekeurd door het Commissariaat van de Media.


Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: "Regionaal nieuws is heel belangrijk voor onze bezoekers. Door de samenwerking met AT5 en met NH Nieuws kunnen we nu ons aanbod uitbreiden naar meerdere steden in Noord-Holland."

 

lokale winnaars

Paul van Gessel, algemeen directeur van NH Nieuws en AT5: "Ik ben blij dat wij de handen ineen slaan, het levert alleen maar winnaars op. De unieke content van AT5 en NH Nieuws verrijkt het aanbod van NU.nl en wij bereiken er een groot en vooral ook jonger publiek mee. Daarnaast opent de samenwerking commerciële mogelijkheden." NU.nl werkt al vijf jaar met verschillende partners aan regionaal nieuws. De site heeft samenwerkingen in Alphen aan de Rijn (alphens.nl), Utrecht (DUIC), Groningen (GIC), Leiden (Sleutelstad), Breda (BredaVandaag) en West-Brabant en Midden-Zeeland (De Bode).


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch