VDS Publishers start Digital Agency

25-03-2020 (16:24) - Media

Naast TopGear, JFK en Custom Media, is VDS Publishers gestart met VDS Digital Agency. Digital Agency verzorgt online en social marketingcampagnes voor de automotive- en mannenlifestyle-branche. Daarbij worden traffic, leads & prospects en klanten geleverd voor opdrachtgevers met als specialisatie online marketing, social marketing, leadgeneratie, e-mailmarketing en contentcreatie.
 
Digital Agency is opgestart vanuit de sterk opgebouwde online en social media-expertise vanuit de selectieve doelgroepen van TopGear en JFK, de automotive- en mannenlifestyle-branche. Daarbij wordt gebruikgemaakt van zowel owned media als paid media.
 
TopGear.nl heeft inmiddels 1 miljoen unieke bezoekers per maand met 4 miljoen pageviews en een social bereik van 80.000 met Facebook en 30.000 met Instagram. JFK.men scoort tegenwoordig ca. 200.000 unieke bezoekers en 400.000 pageviews en een social bereik van 15.000 met Facebook en 20.000 met Instagram.
 
Succesvolle, performance-based campagnes zijn al uitgevoerd voor onder andere FIAT (leads genereren voor offertes voor nieuw model), Jaguar (inschrijvingen voor customer days) en TW Steel (social traffic salescampagne).
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch