Vechten met Moszkowicz op New Business Radio

16-07-2018 (10:25) - Media

Filmmaker, journalist en schrijver Max Moszkowicz start met een nieuw programmaformat op New Business Radio en YouTube. In Vechten met Moskowicz interviewt hij, samen met terugkerende tafelgasten zoals acteur Cas Jansen, op geheel eigen wijze bekende Nederlanders en mensen die iets bereikt hebben in het leven


De gasten worden door Max Moszkowicz voor een interview van ruim een uur uitgenodigd in de studio van New Business Radio op het Media Park in Hilversum. Aan de hand van vijf bieren of wijnen ontvouwt zich een gesprek. Ieder nieuw drankje leidt een nieuw thema in. De sfeer is compleet vrijblijvend en onbevangen. De studio ziet eruit als een als een gezellig café of een mancave. Alles kan en mag, niets moet.


Te gast in de eerste uitzendingen zijn journalist en programmamaker van BNN/VARA Sinan Can (o.a. Bloedbroeders, kinderen van het Kalifaat, de Arabische storm), retailondernemer Roland Kahn (o.a. CoolCat, America Today) en filmregisseur Tim Oliehoek (o.a. Vet hard, de zaak Menten, het geheime dagboek van Hendrik Groen).


De eerste uitzending is op vrijdag 27 juli a.s. van 17:00 tot 18:00 uur. Het programma is wekelijks te horen op New Business Radio en is ook op het YouTube kanaal ‘Vechten met Moszkowicz’ beschikbaar.

 

 


Bureaus

Marketing

Economisch