Verkiezing Vrolijkste Baby door Cordaid en Ouders van Nu

03-07-2018 (15:07) - Media

Omdat moeders en baby's overal ter wereld samen een onbezorgde start verdienen, organiseert Cordaid in samenwerking met Ouders van Nu de Vrolijkste Baby van het Jaar Verkiezing.


Ouders kunnen vanaf nu de allerleukste foto van hun baby insturen. Familie en vrienden kunnen vervolgens Met stemmen doneren consumenten geld, want wie stemt, doneert per sms 1 euro aan Cordaid. 

 

noodzaak

Door een gebrek aan medische zorg sterft elke drieminuten ergens ter wereld een vrouw tijdens haar zwangerschap of bevalling en moeten hun baby's opgroeien zonder moeder. Om die reden zet Cordaid zich in voor een betere gezondheidszorg tijdens zwangerschap en bevalling. Met zwangerschapscontroles en het opleiden van lokale verloskundigen worden levens van moeders en baby's gered.

 

finale

Vijftig baby's gaan door naar de finale en uit de finalisten zal de jury vervolgens de winnaar kiezen. De winnaar wordt op 24 augustus bekend gemaakt en krijgt niet alleen de titel Vrolijkste Baby van het Jaar 2018, maar ook een covershoot voor Ouders van Nu en een Cortina Mamafiets. De opbrengst van de Vrolijkste Baby van het Jaar Verkiezing komt ten goede aan het werk van Cordaid


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch