VI in transitie: hoofdredacteur Christiaan Ruesink vertrekt

04-12-2017 (08:30) - Media

 
In de afgelopen maanden is bij gewerkt Voetbal International aan een plan om verder te bouwen aan een het  merk.  Er wordt ingezet op een 24/7 werkwijze en gewerkt van een meer print naar een meer online georiënteerde redactie. Verder is gezocht naar logische samenwerkingen zoals het onderbrengen van de VI kinderboeken bij WPG Kindermedia. De medewerkers verhuizen in 2018 van hun werklocatie in Utrecht naar Amsterdam.


kostenbesparing

Christiaan Ruesink vertrekt bij Voetbal International. Sinds 1 mei 2016 heeft hij zich ingezet voor VI. Als hoofdredacteur was hij eindverantwoordelijk voor alle digitale, online en print media en heeft hij een onrustige periode bij VI doorgemaakt. VI kende sinds zijn aantreden twee reorganisatierondes vanwege tegenvallende financiële prestaties. De inkrimping van 40 procent van de redactie heeft tot een kostenbesparing geleid.
 
 
In de afgelopen maanden had hij de opdracht om het merk VI voor te bereiden op een succesvolle toekomst en samen met de redactie een lange-termijnstrategie gepresenteerd aan de directie.
 
 
Dat plan is nu afgerond en hij heeft besloten om plaats te maken binnen de organisatie zodat een ander kan verder bouwen aan VI. Het hoofdredacteurschap wordt interim ingevuld door Taco van den Velde, Peter Wekking, Dennis van Luling. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch