VI stuurt je voorbereid de camping op

15-06-2017 (13:05) - Media

Aan de vooravond van de zomervakantie publiceert VI Boeken een drietal titels. Op de camping, in het vliegtuig of op het strand kun je rustig bladeren in Voetbalvaders, Nat Gras en Eeuwig Jong. 
 
Voetbalvaders is een feelgoodroman van Sven Remijnsen. Het boek vertelt het verhaal van acht totaal verschillende vaders die met elkaar langs de lijn komen te staan, omdat hun zoons in hetzelfde team worden ingedeeld. Vanzelfsprekend ontstaan er vriendschappen tussen de vaders. Lief en leed worden gedeeld, hoewel uiteindelijk het fanatisme van de vaders de verhoudingen op scherp zet.
 
Nico Dijkshoorn-fans kunnen zich verkneukelen met Nat Gras, een bundeling columns van de huisdichter van DWDD. Met de liefde voor (echt) nat gras als voedingsbodem. Eeuwig Jong is het enige boek in de serie dat een waargebeurd verhaal vertelt. Het verhaal van Adrian Doherty, ooit een groot talent bij Manchester United, beter dan Ryan Giggs. Auteur Oliver Kay vertelt over het leven van de excentrieke jongen, het leven dat een dag voor zijn 27ste verjaardag eindigde in een Amsterdamse gracht. Roemloos, zonder ook maar een procent te hebben bereikt van wat Giggs bereikte. 
 
Zowel Nat Gras als Eeuwig Jong is al verschenen, Voetbalvaders komt uit op 1 juli van dit jaar. Een fijne vakantie gewenst.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch