VICE Benelux lanceert gezondheidsplatform Tonic

07-11-2017 (09:15) - Media

VICE Benelux duikt in de wereld van de gezondheid en welzijn. Op het nieuwe platform Tonic kunnen jonge mensen terecht kunnen voor verhalen over gezondheid, welzijn en ontwikkelingen in de zorg.
 

Tonic Topics

Lezers kunnen zich laven aan diepgaande profielstukken, series, columns, video’s en artikelen. In de redactionele serie ‘Ik vraag dit voor een vriend’, wordt bijvoorbeeld antwoord gegeven op vragen die mensen zelf niet durven te stellen en er worden artikelen aangeboden over onderwerpen als de effecten van alcohol op je lichaam en hoe het is om bloed te zweten. Ook zijn er interviews met bijvoorbeeld een heroïneverslaafde en de bedenker van de ‘zelfmoordcapsule’.
 

Tonic Talks

Op 15 november vindt Tonic Talks plaats. De eerste editite van een terugkerend evenement waarbij ervaringsdeskundigen en experts in gesprek gaan over urgente gezondheidskwesties onder jonge mensen. In deze editie staat de burn-out centraal. Het event wordt uitgezonden via een livestream op de Facebookpagina van Tonic.
 

10

Het is alweer de tiende lokale titel voor VICE na Vice.com, Motherboard, Broadly, MUNCHIES, VICE Sports, Creators, i-D, Noisey en VICE Money. De Nederlandse redactie van Tonic komt onder leiding te staan van Anna Sonnemans.
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch