Vice lanceert inkoopkanaal voor online video

13-09-2018 (15:16) - Media

VICE Video Everywhere is een one stop shop voor adverteerders die op grote schaal jonge mensen willen bereiken op alle platformen waar zij zich bevinden. VICE wil het eerste digitale mediabedrijf zijn dat adverteerders in staat stelt om middels één instream formaat bereik in te kopen over alle platformen.


Dominique Delport, Chief Revenue Officer en President International, VICE Media: “Het digitale medialandschap is constant in ontwikkeling. Meer dan ooit zijn merken op zoek naar een omgeving die brand safe is en waar hun videocontent 100% viewability levert. Er is geen ander mediabedrijf dat op onze schaal jonge mensen, hongerig naar geloofwaardige content, weet te bereiken. Met VICE Video Everywhere kunnen merken de samenwerking met VICE aangaan en uitbreiden, wetende dat hun content met de beste ervaring geconsumeerd wordt rondom premium VICE content op alle relevante digitale en mobiele platformen.”

 

ervaring

De jarenlange samenwerking tussen VICE en de belangrijkste internationale digitale platformen, inclusief hun verschillende partnerprogramma’s en initiatieven, stelt VICE in staat een verscheidenheid aan platformen waar jonge mensen zich bevinden, onderdeel te laten zijn van het Video Everywhere product. Er moet hierbij gedacht worden aan YouTube, Snapchat, Facebook en Apple News maar ook eigen VICE-platformen en via de VICE syndicatie player ook op tientallen partnersites binnen het VICE netwerk.


VICE garandeert met Video Everywhere  dat campagne assets op de platformen alleen rondom VICE owned videocontent te zien zijn en waarborgt daarmee de brand safety. Daarnaast biedt VICE een vCPM pricing model wat een oplossing is voor viewability.
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch