VIVA voor even in handen Fashionchicks

11-04-2017 (09:11) - Media

Fashionchick’s founder Ellen Snijder is eenmalig gasthoofdredacteur van VIVA. Voor het grote modenummer van VIVA heeft ze het blad maet haar team compleet onder handen genomen, en de fashionchicks sieren de cover. 
 
Het extra dikke nummer staat compleet in het teken van business babes. Het gaat logischerwijs hoofdzakelijk over mode: shoppings en de niet-te-missen spots in de leukste fashion wereldsteden.  Snijder: ‘VIVA is vernieuwd en wij van Fashionchick vinden de nieuwe look een match made in heaven! Het kon dan ook niet anders dat we de koppen bij elkaar hebben gestoken voor dit grote modenummer. Nóg meer fashion, nóg hebberiger en nóg gevaarlijk voor de portemonnee, want alles is direct online te shoppen via Fashionchick.nl/viva.’
 
De vrouwen op de cover maken onderdeel uit van het nieuwe Net5-programma ‘Fashionchick make-over’. In dit programma helpen Net5-presentatrice en fashion blogster Yara Michels, styliste Patty Zomer en visagiste Xelly Cabau van Kasbergen zes verschillende vrouwen, die door geliefden en bekenden zijn opgegeven, om hun stijl (terug) te vinden. ‘Fashionchick make-over’ is vanaf 16 april elke zondag om 19.00 uur te zien bij Net5.
 
Het bijzondere Viva modenummerligt op 12 april in de winkel. 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch