VMN doneert advertentieruimte aan organisaties die corona helpen bestrijden

14-05-2020 (11:37) - Media

Vakmedianet (VMN) doneert vijf mediapakketten elk ter waarde van 150.000 euro aan (semi) publieke organisaties, stichtingen en verenigingen, zoals bijvoorbeeld het Rode Kruis, die bijdragen aan het bestrijden van de coronacrisis.
 
De organisaties kunnen het mediapakket inzetten om hun boodschap te communiceren aan de totale zakelijke doelgroep van VMN van in totaal 1,5 miljoen professionals. ‘Juist in deze tijd is betrouwbare informatie en een branche-specifieke duiding op ieders vakgebied echt cruciaal. Mensen vallen terug op merken die dichtbij hen staan, die zij vertrouwen', aldus Erik Hoekstra, CEO van Vakmedianet. 'Wij willen de organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan het bestrijden van de huidige crisis, graag ondersteunen met bijvoorbeeld het werven van additionele donateurs, of het aantrekken van vrijwilligers. Door onze platformen gezamenlijk beschikbaar te stellen, bereik je een groot deel van alle zakelijke beslissers in Nederland.'
 
De actie eindigt op 3 juni aanstaande. Organisaties die aanspraak willen maken op een gratis mediapakket, kunnen een mail sturen met een motivatie naar fightcorona@vakmedianet.nl. Het mediapakket bestaat uit een print advertentie en een display bannercampagne in alle titels. Meer informatie hier.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch