Vogue NL keert na korte tijd terug naar Nederland

Vogue NL keert na korte tijd terug naar Nederland

07-10-2021 (10:17) - Media

Vogue NL is terug! Met een nieuwe uitgever en een nieuwe formule brengt initiatiefnemer Marie Nanette Schaepman de Nederlandse uitgave van Vogue met haar bedrijf Bloom Publishing weer op de markt. Mediamerk LINDA. neemt alle online en social activiteiten op zich. Samen zijn deze twee vrouwenmerken verantwoordelijk voor Vogue in Nederland. Schaepman is eigenaar van Bloom Publishing en wordt founding editor van Vogue NL. De nieuwe hoofdredacteur wordt op een later moment bekend gemaakt.

Waar Vogue in mei nog geschrapt is door Hearst, lijkt de nieuwe redactionele aanpak een snelle start mogelijk te maken. Met de nieuwe redactionele aanpak krijgt elk nummer van Vogue NL een geheel eigen thema. Uniek hierbij is dat de fotografie, styling en journalistiek compleet in eigen hand wordt gehouden. Alle content is exclusief geproduceerd. Vogue.nl en de bijbehorende social kanalen zullen vanaf 1 januari 2022 online gaan. Het eerste Vogue magazine verschijnt februari 2022.
 

Kleinste uitgeverij

Marie Nanette Schaepman, founding editor Vogue NL: "Ik ben ongelooflijk trots dat we met onze kleine boutique-uitgeverij, de kleinste van de 27 landen waar Vogue wordt uitgegeven, het vertrouwen van Condé Nast hebben gekregen om de mooiste en sterkste titel ter wereld terug te brengen in Nederland. Door de samenwerking met LINDA. zien we de kans de grootste high-end community van Nederland te worden, in print en online." Ook Markus Grindel, Managing Director van Global Brand Licensing bij Condé Nast vult aan: "Vogue en Nederland hebben een lange gezamenlijke en succesvolle geschiedenis. Wij verheugen ons op de samenwerking met Bloom en LINDA., om die geschiedenis voort te zetten en de positie van Vogue als leading modemagazine verder te versterken, zowel in print als online, socials en video."


Bloom Publishing

Bloom Publishing is een in Amsterdam gevestigd contentbureau en boutique-uitgeverij met een sterke eigen signatuur. Bloom bestaat uit een groep ervaren professionals en tijdschriftenmakers. Als founder van JAN Magazine, Park magazine en Vogue Living NL heeft eigenaar Marie Nanette Schaepman zich bewezen als bladenmaker en merkenbouwer.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch