Wayne Parker Kent en MINI lanceren platform voor outdoor liefhebbers

12-05-2017 (08:00) - Media

Wayne Parker Kent lanceert in samenwerking met MINI een online platform voor outdoor liefhebbers. Outdoor Manners is het vijfde nieuwe merk van 2017 voor het Amsterdamse mediabedrijf. Het portfolio van Wayne Parker Kent bestaat nu uit 15 online merken.


Outdoor Manners

Outdoor Manners benadert het actieve buitenleven vanuit de pijlers sports, travel, stuff en lifestyle. De onderwerpen gaan van snowboarden en surfen tot survival en kamperen. Outdoor Manners biedt slimme life hacks, cruciale survivaltips, work-outs, reisinspiratie, tutorials voor koken op open vuur en handige gidsen voor de beste outdoor gear. 

moderne man
Outdoor Manners richt zich op de moderne man en wil die inspireren om de natuur in te gaan. In een tijd waarin mensen het grootste deel van hun dag binnen doorbrengen, verliest hij steeds meer de touch met de natuur. Met Outdoor Manners kan de moderne man terug naar de kern van zijn mannelijkheid: het huis uit en de natuur in, op naar het avontuur.

frisse buitenlucht
Mitchell van der Koelen, hoofdredacteur van Manners.nl, licht toe: “Ondanks alle luxe en technologie is er eigenlijk niets lekkerder dan de frisse buitenlucht, of je nu gaat sporten, kamperen of reizen. Met Outdoor Manners bedienen we niet alleen de liefhebber van de buitenlucht, maar inspireren we ook binnenzitters om weer het buitenleven te gaan leven.” 

vernieuwde Countryman
Launching partner van Outdoor Manners is MINI met haar vernieuwde Countryman. Hidde-Jan Haven, Brand Manager bij MINI, vindt dat een logische keuze. “Zowel de content als de moderne mannelijke doelgroep van Outdoor Manners sluiten naadloos aan bij de positionering van de MINI Countryman. Met deze nieuwe SUV richten wij ons op de stoere (outdoor) man die houdt van avontuur. De MINI Countryman brengt jou, je vrienden en je spullen naar waar het avontuur begint; van daaruit gaat Outdoor Manners verder.”

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch