Willem Roskam nieuwe CTO van NPO

04-05-2021 (16:18) - Media

Willem Roskam is vanaf 1 juli 2021 de nieuwe Chief Technology Officer (CTO) van de NPO. Roskam wordt verantwoordelijk voor de verdere digitale transformatie van de afdeling technologie binnen de publieke omroep.

De nieuwe CTO gaat zich de komende tijd vooral richten op de doorontwikkeling van de veelgebruikte on demanddiensten van de publieke omroep, NPO Start/NPO Plus, NPO Luister, vele andere sites en apps van de NPO en de doorontwikkeling van de afdeling Technologie.

Willem Roskam was de afgelopen jaren bij Talpa Vice President Broadcast-, Production Technology & IT en vervolgt nu zijn loopbaan als CTO bij de NPO-organisatie: "Technologie is in dit veranderende medialandschap onmisbaar om mensen te verbinden aan de geweldige content van de NPO", stelt Roskam. Willem Roskam wordt gedreven door een enorme passie voor techniek en innovatie: "Technologie praktisch toepasbaar en toegankelijk maken, dat is wat mij drijft." De afgelopen jaren sloeg Roskam bij Talpa al bruggen tussen een traditioneel omroeplandschap en het digitale domein, daarmee gaat hij nu verder bij NPO.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch