WimLex-show nieuwe podcast over e-commerce

20-09-2018 (13:00) - Media

Een inspiratiebron zijn voor iedereen die op de hoogte wilt blijven van ondernemerschap en e-commerce. Dat is het doel van de nieuwe podcast van Willem Blom, director Data & Intelligence bij Dept, en Alexander Graf, CEO van Spryker.  


De podcast is gebaseerd op het door Graf opgerichte Kassenzone, een podcast van Duitse bodem. Onder de eerste gasten zijn Ben Woldring, Willem Kesteloo, Josh Luber en Jordan Watson. Daarnaast kunnen luisteraars van de WimLex-show ook aangeven welke onderwerpen of sprekers ze graag terug willen horen.


“Het idee om eenzelfde podcastshow op te zetten in Europa kwam vrij spontaan”, aldus Graf. “Willem en ik waren aan het brainstormen hoe we onze doelgroep het best konden bereiken. Met het oog op het succes van Kassenzone, besloten we daarom een Engelstalige variant in Europa te lanceren.” 


Blom: “Onze gasten zijn allemaal gelinkt aan e-commerce, ondernemerschap en innovatie, maar hebben daar wel elk hun eigen kijk op. Deze diversiteit zorgt ervoor dat we recente trends kunnen belichten vanuit verschillende perspectieven. Van iemand die baanbrekende, duurzame oplossingen voor zonne-energie heeft bedacht tot een ‘AEX’ voor sneakers. Deze verschillende invalshoeken maken de podcast erg interessant om te maken.”


De WimLex-podcast is te beluisteren op Soundcloud, iTunes en Spotify.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch