Zin Magazine is vernieuwd

Zin Magazine is vernieuwd

18-05-2021 (13:54) - Media

Een splinternieuwe cover, logo en luchtiger vormgeving: Zin Magazine is vernieuwd. Het blad verwelkomt nieuwe columnisten zanger Stef Bos en cabaretier Katinka Polderman en introduceert een nieuwe liefdesrubriek.
 
Trots is Zin op haar nieuwe columnisten: zanger en woordkunstenaar Stef Bos (1961) voor zijn filosofische touch, en gortdroge cabaretier Katinka Polderman (1981) voor haar licht absurdistische kijk op het leven. Ook presenteert Zin met ingang van Zin 7 de nieuwe liefdesrubriek Relatiemateriaal. Met BN’ers die het in de liefde niet altijd volgens het boekje doen maar wel gelukkig samen zijn. In dit nummer zijn schrijvers Susan Smit en Onno Aerden aan de beurt.


Zin in beleggen

Zin introduceert speciaal voor haar lezers het programma Zin in Beleggen, ontwikkeld samen met het Beleggingsinstituut. Woensdag 9 juni is de aftrap met een gratis digitaal webinar waarin beleggingsexpert André Brouwers een introductie geeft en lezers vragen kunnen stellen. In Zin 7 staat een interview met Brouwers en drie vrouwen die al beleggen. Na het webinar van 9 juni start de online vervolgtraining, eveneens verzorgd door Brouwers, bestaande uit vier live-sessies van twee uur. Samen vormen die een compleet programma met huiswerk, kennistest én certificaat. De kosten zijn € 99, Zin-abonnees betalen € 89.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch