Acht nieuwe mensen bij LVB

Acht nieuwe mensen bij LVB

19-11-2020 (16:08) - Mensen

In de afgelopen weken hebben acht nieuwe gezichten zich aangesloten bij LVB. Marcella Heilijgers, Pascal Lemaire, Judith de Haan, Jessica Muijs, Christine van Twillert, Anouk Teijema, Simone Guljé en Robbert Rooth zijn gestart binnen verschillende teams van het Amersfoortse bureau.

Marcella Heilijgers (1982) is meer dan 14 jaar werkzaam geweest voor EY VODW iprojectassistent. Binnen LVB zal zij als projectmanager aan de slag gaan, voornamelijk voor projecten van klant UWV.

Pascal Lemaire (1985) heeft zijn sporen verdiend als redacteur, onder andere bij Volkskrant, Nu.nl, het AD en recentelijk voor Sabel Communicatie. Sinds kort is hij in deze hoedanigheid gestart bij club LVB. Lemaire is onder andere verantwoordelijk voor tekstcreatie en eindredactie bij projecten voor UWV.

Robbert Rooth (1994) heeft de opleiding journalistiek afgerond met de specialisatie content creating. Als junior redacteur versterkt hij sinds kort team Brand Publishing.

Judith de Haan (1995) heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als freelancer in het illustreer- en design-landschap. Als junior designer versterkt ze ons team Lovebrand Designers.

Anouk Teijema (1998) rondde dit jaar haar studie communicatie af en start haar loopbaan als adviseur binnen team PR & Social.

Simone Guljé (1989) deed de afgelopen jaren veel ervaring op als video-editor en regisseur bij Boomerang en Imagine People, maar ook via haar eigen onderneming. Sinds kort aangesloten bij LVB als producer in team Video.

Jessica Muijs (1986) werkte ruim 10 jaar voor HelloFlex group als senior financieel medewerker, diezelfde functie vervulde ze ook bij De Graaf Bakeries. Tegenwoordig versterkt ze LVB als finance & HR medewerker. Ook Christine van Twillert (1992) is een nieuwe aanwinst voor de afdeling finance en HR. Voorheen werkte ze als medewerker finance en assistent-controller voor De Graaf Bakeries.