Adecco Group Nederland benoemt nieuwe commercieel directeur

02-07-2019 (09:47) - Mensen

Alexander Reuvers is benoemd tot commercieel directeur van de Adecco Group Nederland. In zijn nieuwe rol is Reuvers verantwoordelijk voor sales, bidmanagement en accountmanagement. Reuvers neemt uitgebreide commerciële directie- en ondernemerservaring mee vanuit zijn vorige functies bij HeadFirst Group, DPA Professionals en Studentalent en als ondernemer bij Cinfield.
 
Als commercieel directeur van Adecco Group Nederland is Reuvers verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitrol van de integrale commerciële strategie. Zijn focus ligt daarbij op het uitbouwen van het klantenbestand en het verder versterken van de kwaliteit van onze HR-dienstverlening. 
 
Het eerste doel kan worden gerealiseerd met het verhogen van de win-ratio van aanbestedingen en tenders door verdere professionalisering van het sales- en bidmanagementproces. Daarnaast zal Reuvers zich ook richten op het vergroten van de kennis van de HR-diensten van de Adecco Group Nederland die de continue verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.
 
Reuvers: “Het voorspelbaar verhogen van het rendement van onze commerciële inspanningen is de sleutel tot succes. Samen met het team ga ik me hier vol enthousiasme op richten. De balans tussen de persoonlijke en procesgeoriënteerde benadering van sales, bid- en accountmanagement staat daarbij centraal”. 


Versterking commerciële organisatie

De Adecco Group Nederland wil zijn positie versterken bij bedrijven, de overheid en andere organisaties in de zakelijke markt. "Door zijn persoonlijke benadering, zijn procesgeoriënteerde aanpak en zijn analytische vaardigheden is Alexander de geschikte persoon voor deze baan. Ik zie er dan ook met plezier naar uit om met hem samen te werken”, aldus Melvin de Boer, CEO van de Adecco Group Nederland.