&.agency breidt uit met jong talent

&.agency breidt uit met jong talent

30-11-2021 (15:28) - Mensen

Het jaar 2021 staat bij &.agency voor groei. De oprichting van de holding &media.group draagt bij aan verdere ontwikkeling van de onderliggende bedrijfstakken &.agency, &.talent en de onlangs opgerichte bedrijfstak &.format. Om dit te bewerkstelligen is het team van het Amsterdamse bureau uitgebreid met de talenten Roos Pieters, Suzanne Broeders en Linda Hospers.

Roos Pieters is jr. Strategy & New Business manager bij &.agency. Zij gaat haar kennis en ervaring die zij onder meer opgedaan heeft bij Mediaxplain inzetten om passende influencer marketing strategieën te ontwikkelen voor nieuwe en bestaande klanten van &.agency zoals Praxis, Puma en Coolblue.
 
Linda Hospers heeft ervaring opgedaan bij de marketingafdeling van onder andere Hema en Stedelijk Museum. Binnen &.talent gaat zij zich richten op het management van haar eigen portfolio influencers zoals Ellemieke Vermolen, Manon Tilstra en muzikaal talent Mikki van Wijk.

Suzanne Broeders is tijdens haar master Entrepreneurship & Management in the Creative Industries bij &.agency begonnen als stagiaire en is inmiddels als Trainee betrokken binnen de &.media group voor het verder op te zetten en vorm te geven van nieuwe producties binnen &.format. Deze nieuwe bedrijfstak ontwikkelt en produceert kwalitatieve content formats voor tv en video on demand services, zoals de Videoland serie 'De Koertjes naar Curaçao'.