Anouk Reitsma versterkt LEWIS als senior creative

Anouk Reitsma versterkt LEWIS als senior creative

29-04-2021 (17:12) - Mensen

Anouk Reitsma is onlangs gestart als senior creative bij internationaal PR- en marketingbureau LEWIS. In deze functie focust zij zich op de ontwikkeling en realisatie van creatieve campagnes bij LEWIS met de nadruk op social en video.
 
Anouk Reitsma beschikt over een flinke dosis ervaring als het gaat om contentmarketing. Na de opleiding Advertising aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam begon ze haar carrière bij social media bureau Dorst & Lesser en maakte vervolgens de overstap naar contentmarketingbureau Yune als creative. In deze rol richtte zij zich grotendeels op social- en videocampagnes voor onder andere Jumbo, ANWB, Nespresso en Spa Nederland.
 

Creatieve team

Hiermee vult Anouk Reitsma het huidige creatieve team aan van LEWIS dat werkt voor klanten als Deliveroo, Swiss Sense en Luxaflex. Daarnaast gaat zij nauw samenwerken met het contentproductieteam in Eindhoven. Op deze locatie wordt een studio gerealiseerd om producties - zoals video, fotografie, webinars en podcasts - inhouse te ontwikkelen.