Aophie Albrecht Head of Publishing bij oona

16-01-2019 (14:10) - Mensen

Sofie Albrecht (45) begon in 1998 als lifestyleredactrice bij Knack Weekend om vervolgens furotre te maken als als beauty expert, blogger, freelance journalist en redactiecoördinator.  Nu gaat ze aan de slag bij het Antwerpse communicatiebureau oona.

 

De afgelopen jaren is er in de mediasector sprake van een ongekende shift. De verandering in gebruik van traditionele media en de explosieve toename van online en sociale media vragen om een andere vorm van marketing en communicatie voeren. Mediagebruikers bepalen nu vaak zelf de boodschappen die op hen afkomen en waardevolle, en relevante content is daarbij cruciaal. Vanuit z’n DNA en de insteek ‘everybody loves a good story’ is het die content waarin oona investeert.
 

“Het is in deze context van fundamenteel belang om ons team te versterken met iemand die het Benelux medialandschap van buiten, maar vooral ook van binnen kent,” zegt Werner De Smet – CEO bij oona. “Met Sofie aan boord kunnen we rekenen op iemand die mee waakt over de kwaliteit en authenticiteit van de content die we creëren. Sofie kan bogen op een sterk netwerk binnen die specifieke kanalen en weet hoe we met content nog beter aan de slag kunnen gaan in dit nieuwe paradigma.”