Ariaen de Jong nieuwe directeur MWG

24-07-2018 (10:25) - Mensen

MWG, de branche-organisatie die jaarlijks duizenden professionals bijpraat over de laatste ontwikkelingen binnen de media, heeft vanaf 1 oktober een nieuwe directeur. Ariaen de Jong stapt na ruim acht jaar bij RTL gewerkt te hebben als Manager Communicatie B-2-B, over naar MWG. Voor RTL bekleedde zij diverse marketingcommunicatiefuncties bij onder andere Etos en IP.


Ariaen de Jong: “Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging bij MWG. Een mooie kans om mee te bouwen aan het merk MWG samen met het huidige bestuur en de commissies. Hoe kunnen we immers nog meer inspiratie bieden hoe je het beste verhalen kunt vertellen in de media? Het feit dat ik hiervoor alle ruimte krijg om dit te realiseren en dat in een medialandschap dat dynamischer is dan ooit, maakt me alleen maar nog enthousiaster.”


Eric Kip, Managing Director Exterion Media en voorzitter van MWG: “We zijn trots dat MWG Ariaen aan zich heeft weten te binden. Met haar energie en kennis die ze heeft opgedaan binnen alle bloedgroepen waar MWG inspiratie voor biedt, halen we een vakvrouw van de bovenste plank in huis. We kijken uit om samen met haar een nieuw seizoen neer te zetten waarin we talent nog meer met elkaar gaan verbinden. ”


Ariaen de Jong volgt Meindert Jan Krijnsen op die afgelopen mei bekend maakte dat hij na 11 jaar klaar was voor een nieuwe uitdaging.