Atva van Zanten aan top Mindshare na integratie

24-05-2018 (16:16) - Mensen

Mindshare integreert het Mindshare team in Bluemango en Mindshare. Daarmee ontstaat één klantgericht bureau met data en technologie voor al haar klanten. Mindshare opereert met meer dan 200 mensen vanuit Amsterdam en Eindhoven. Atva van Zanten gaat als Managing Director de leiding van de organisatie op zich nemen.


Atva van Zanten: “Ik ben trots om in deze tijd van transformatie en versnelling met de talentvolle teams uit Eindhoven en Amsterdam de bestaande en nieuwe uitdagingen van onze klanten op te pakken”.

 

voorwaarts met Atva

Atva is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de succesvolle integratie van het team in Eindhoven en Amsterdam en zal nu met een leadershipteam uit beide vestigingen deze beweging gaan versnellen en gaat met een Openmind filosofie ook de WPP “horizontality” ambitie verder vormgeven.

 

nieuwe kansen

Ton Schoonderbeek, oprichter van Mindshare: “Ik heb veel respect voor hoe Ruud Mindshare heeft uitgebouwd tot een solide, en gelijk ook flexibele, klantgerichte organisatie boordevol top talent en met mooi effectief en awardwinnend werk. Zijn volgende stap is een prachtige voor hem en biedt gelijk kansen voor Mindshare. Trots dat ons eigen “home grown” talent Atva van Zanten Mindshare naar een volgende fase kan brengen”.


Ruud de Langen, CEO Mindshare en straks aan de slag bij Talpa: “Mindshare heeft mij afgelopen twaalf jaar een geweldig mooie tijd geboden, waarin alle ruimte was voor ontwikkeling op alle vlakken. Mindshare staat er fantastisch voor, ik laat het met een gerust hart achter”.