Barbara Bates als nieuwe Hotwire Group CEO

12-05-2017 (09:30) - Mensen

Yellow Communications’ internationale partner Hotwire maakt vandaag bekend Barbara Bates te hebben aangesteld als Hotwire Group CEO.


Eastwick 
Barbara was tot op heden de CEO van Hotwire Noord-Amerika, een functie die zij verwierf na de overname van haar bureau Eastwick door Hotwire. Eastwick was in de afgelopen 25 jaar een van de meest toonaangevende communicatiebureaus in Silicon Valley. Barbara’s ervaringen en connecties binnen het technologische werkveld en daarbuiten, bieden Hotwire nog meer mogelijkheden bij het ontwikkelen van prijswinnende campagnes voor een aantal van de meest toonaangevende internationale merken en dragen bij aan de missie van Hotwire om het wereldwijde alternatief voor gevestigde multinationals te worden.

Enero
Barbara rapporteert aan Matthew Melhuish, CEO van moederonderneming Enero, en zal toezicht houden op het internationale managementteam van Hotwire, bestaande uit Andy West, Adrian Talbot, Alex MacLaverty en Heather Kernahan. Heather zal de activiteiten van Hotwire in de Verenigde Staten blijven aanvoeren vanuit haar rol als directeur Noord Amerika.

eer
Barbara over haar aanstelling: “Het is een eer om een bureau met zoveel ambitie en passie als Hotwire te leiden. Er is een voortdurend streven naar innovatie en vernieuwend denken en het is mijn doel om het voortouw te nemen bij het verder benutten van nieuwe markten, diensten en kansen wereldwijd. We richten ons volledig op het aanbieden van een uitzonderlijke ervaring aan onze klanten en ons team, waarbij we het standaard bureaumodel ter discussie stellen. Ik kijk er erg naar uit om de wereld te laten zien waar wij voor staan.”