Bart Heijt en Dennis Melkert versterken designteam van MODYN

Bart Heijt en Dennis Melkert versterken designteam van MODYN

15-02-2021 (11:42) - Mensen

Recent zijn Bart Heijt (30) en Dennis Melkert (22) aan het team van MODYN toegevoegd, respectievelijk als Concept Designer en Concept Engineer. MODYN sloeg eind vorig jaar met een nieuwe naam en merkidentiteit een nieuwe weg in. Ook specialiseerde het bureau zich in mobility design en sprak het zijn internationale groeiambities uit.
 
Bart Heijt heeft al een flinke staat van dienst als designer in de automotive industrie. Na zijn studie Industrial Design aan de TU Delft deed hij een master Transportation and Car Design aan de Scuola Politecnica di Design in Milaan en een stage bij CNH Industrial Advanced Design Center in Modena. Na een periode als freelancer, belandde hij als Automotive Designer bij het DAF Design Center en was verantwoordelijk voor het design van zowel interieur als exterieur onderdelen en zorgde ervoor dat styling en engineering op de juiste manier bij elkaar kwamen. Bart is gespecialiseerd in conceptual design en automotive surfacing.
 
Dennis Melkert heeft een minor in Sustainable Product Design en heeft veel ervaring in de productie van renderanimaties en productvideo’s. Dit jaar heeft hij zijn eindstage bij MODYN succesvol afgerond met een 8,5 en is hij als Industrieel Product Ontwerper afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Dennis vervolgt zijn stage nu als vast teamlid en is gestart als Concept Engineer.