Begint jouw stage op de Olympische spelen?

27-11-2017 (12:15) - Mensen

Het zal je maar gebeuren: in plaats van een rondje handen schudden op de kantoorvloer en uitleg over hoe het koffiezetapparaat werkt, begint jouw eerste werkdag op Schiphol. Daar check je in met de rest van het Boomerang Agency projectteam om af te reizen naar de Olympische spelen in Korea.

 

Boomerang Agency zoekt een magische beeldbewerker, een Photoshop-kunstenaar die zelfstandig beeld kan bewerken, boordevol creatieve ideeën zit en uitermate stressbestendig is. Je zult in het oog van de storm het hoofd koel moeten houden, en onder bijzondere druk mooi en vakkundig werk afleveren. Ervaring met fotografie, gevoel voor compositie en kleur is een pré.
 

Je bent niet alleen: een team ervaren Boomerangers is er om je te ondersteunen. Samen met fotograaf Sander Stoepker en het Boomerang team zul je verantwoordelijk zijn voor een heleboel toffe content die ter plekke gemaakt wordt voor het Holland Heineken House. Jij bent verantwoordelijk voor het snel en accuraat verspreiden van deze content. 
 

3 weken in Korea

In totaal verblijf je drie weken in Korea, en de rest van je stageperiode maak je af bij Boomerang Agency op kantoor. Je stageperiode gaat half januari van start en je stagevergoeding is 500 euro per maand. 
 

stressbestendige, creatieve duizendpoten reageren nu

Weet jij zeker dat je deze klus aankan en beschik je over aantoonbare kwaliteiten in Photoshop en Lightroom? Kijk je uit naar een turbulente start van je stage? Ben je een teamplayer, stressbestendig, dol op avontuur en deins je niet terug voor een flinke uitdaging? Stuur dan zo snel mogelijk je portfolio en motivatiebrief naar maartje@boomerangcreate.com.