Bram Krikke wint Zilveren RadioSter én de Marconi Award

01-02-2019 (10:14) - Mensen

SLAM! jock ?Bram Krikke is donderdagavond geëerd met een Zilveren RadioSter én de Marconi Award voor Aanstormend Talent. Hiermee is hij de eerste dj ooit die beide prijzen in éen jaar won.


Het Nederlandse publiek verkoos hem tot beste mannelijke radiopresentator. Hij liet daarmee Edwin Evers en Wilfred Genee achter zich. Tijdens het jaarlijkse RadioRing Gala in Theater Gooiland in Hilversum werden de prijzen vanavond aan Bram uitgereikt.

 
Dat Bram Krikke zijn succes nu al weet te verzilveren bij zowel de vakjury als het grote publiek is ronduit bijzonder. “Wow, die had ik niet aan zien komen”, reageert een enthousiaste Bram Krikke. “Het is natuurlijk heel uniek dat iemand als ik, die eigenlijk net komt kijken in de radiowereld, deze prijzen wint. Ik heb veel respect voor radiocollega’s Edwin Evers en Wilfred Genee, dit is echt een enorme eer dat het publiek mij heeft gekozen tot de Beste Radioman van Nederland!”.
 

Anton van Lieshout, Station Director SLAM!; “Hij flikt het gewoon. Pas vijftien maanden op de radio en nu al de Zilveren RadioSter in de pocket. Super! Ook voor SLAM! de ultieme aanmoediging om talenten te blijven spotten en een plek op de Nederlandse radio te geven.”