Cheil verwelkomt vier nieuwe creatieven

Cheil verwelkomt vier nieuwe creatieven

16-02-2021 (09:50) - Mensen

Cheil versterkt haar creatieve afdeling met vier nieuwe mensen: Bart Breugem (head of content production), Lamine Ndiaye (senior visual effects artist), Daan Haak (copywriter) en Kahraman Çinar (art director).
 
Bart en Lamine hebben beide een brede ervaring in content productie. Bart's focus is op regie, camera en editing, en Lamine richt zich op post productie, VFX, motion graphics en color grading. Daan en Kahraman zijn twee creatieve talenten die vorig jaar zijn afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie. Ze hebben zich, naast reclame, breed ontwikkeld in film, documentaires, grafisch ontwerp en fotografie.
 
Thijs de Boer, ECD Cheil Benelux: “Het gaat goed met Cheil dus er moesten een paar goede mensen bij. We waren voor de creatieve vloer op zoek naar mensen die breed kunnen denken en vooral ook doen. We houden er bij Cheil van om veel zelf te maken en te produceren, in die visie passen deze creatieven naadloos. En dan zijn het ook nog leuke jongens.”
 
Cheil Benelux werkt op de intersectie van advertising, digital en retail. Het Cheil netwerk is geboren uit de Aziatische tech-revolutie en opgegroeid in het digitale tijdperk.