Chuck Studios bouwt strategisch team rond werelds eerste ‘culinary strategist’

10-03-2021 (11:45) - Mensen

Chuck Studios kondigt aan dat het haar strategische divisie vorm geeft met het aanstellen van Eva Lia-Jordan. Lia-Jordan, afkomstig van hotshop Heimat in Berlijn en BBDO Düsseldorf zal de titel ‘culinary strategist’ meekrijgen, de eerste in haar soort wereldwijd. Tevens wordt Lukas Kaas aangesteld als junior strategist.
 
Samen zullen Lia-Jordan en Kaas het hart vormen van een strategische divisie die het laatste jaar razendsnel is gegroeid bij Chuck Studios. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf met vestigingen in Los Angeles, Londen en Moskou, werkt voor onder meer voor Unilever, KFC, Campina, en meerder lokale hero-brands zoals Verkade, Karvan Cevitam en Old Amsterdam. Chuck Studios heeft recentelijk Culinaire Identiteiten ontwikkeld voor zes bekende Nederlandse merken.
 
Lia-Jordan: ‘Wat Olaf en co-founder Ellen Gaedtgens hier neer hebben gezet is natuurlijk internationale eredivisie - we werken hier met de grootste merken ter wereld. Ik kijk ernaar uit om food brands beroemd te maken en om bij te dragen aan het internationale succes van Chuck Studios.’