Cognito Media Amsterdam breidt uit met jong talent

Cognito Media Amsterdam breidt uit met jong talent

13-01-2021 (12:22) - Mensen

Cognito Media Amsterdam breidt verder uit. Elliot Lyons, Lotte van den Biezenbos en Ilse Slabbekoorn zijn de afgelopen maanden gestart. De Amsterdamse vestiging van het internationale ‘integrated’ bureau dat is gespecialiseerd in het adviseren van cliënten in de financiële dienstverlening en fintech verwacht in 2021 verder te groeien.
 
Elliot is Content Producer bij Cognito, een logische vervolgstap in zijn carrière. Hiervoor werkte hij als Copywriter bij Mollie en als Content Manager bij branchevereniging Holland Fintech. Als native Engels spreker ondersteunt hij vooral klanten van Cognito met een internationale focus.
 
Zowel Lotte als Ilse starten hun carrière bij Cognito als Project Manager. Lotte heeft Hotel Management gestudeerd, met een Master in Marketing Management. Zij heeft een focus op events. Zo zal zij onder meer het jaarlijkse Fund Seminar organiseren. Ilse heeft een Master in Communicatiewetenschap en legt de focus op public relations.
 
Richard Neve, Managing Partner Cognito Media Amsterdam: “Door de Covid-crisis was er vorig jaar veel onzekerheid, maar ons portfolio aan cliënten groeide en dus zijn we gegroeid in lijn met de strategie die we aan het begin van het jaar hadden. Voor 2021 verwachten we deze koers vast te houden. Ook de vijf andere kantoren van Cognito Media hebben 2020 positief afgesloten.”

Fotobijschrift: Ilse Slabbekoorn, Elliot Lyons, Lotte van den Biezenbos