CPI breidt diensten uit

25-08-2017 (12:22) - Mensen

Copyright Power breidt haar klantenbestand verder uit. CPI is een atypische uitgever die zich vooral toelegt op het managen van de (Buma/Stemra) auteursrechtenadministratie van mediacomponisten. recent hebben drie nieuwe, jonge artiesten zich bij CPI aangesloten.


Als eerste Bart Janssen, hij is gitarist, produceert en schrijft muziek en werkt(e) o.a. samen met Jeroen van de Boom, Glennis Grace en Lex Uiting. Zijn meest recente muzikale daad is het nieuwe Album van Shary-An: “Project Me”, waar voor hij mede verantwoordelijk is voor tekst, muziek en productie.

Ook Sjoerd de Vries heeft het management voor zijn rechten in eigen beheer bij Copyright Power ondergebracht. Sjoerd werkte met Bart mee aan “Project me”. Sjoerd maakt en schrijft niet alleen muziek. Hij werkte o.a. met Gerard Joling en toerde met Jeroen van de Boom als toetsenist langs de Nederlandse theater.
 
‘Last but not least’ is Rory de Kievit  het derde talent dat CPI vertegenwoordigt. Rory maakte in het verleden furore met de band Rigby als gitarist. Nu is Rory vooral bekend als schrijver van ‘Lights and Shadows’. Het nummer waarmee O’G3Ne de elfde plaats wist te behalen tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival in Kiev. Recentelijk werd het mede door Rory geschreven debuutalbum “We Got This” bekroond met goud. 
 
 
 
v.l.n.r.: Veniece Creebsburg (CPI) , Sascha van Verseveld (CPI), Edith Severs (CPI) en Rory de Kievit