DDMA verwelkomt drie nieuwe bestuursleden

DDMA verwelkomt drie nieuwe bestuursleden

18-06-2020 (09:20) - Mensen

Het bestuur van DDMA heeft drie nieuwe leden: Eke Rog, commercieel directeur van Stage Entertainment Nederland, Noor Cloo, algemeen directeur van Air Miles, en Resi Becker, directeur van Mail NL en lid van het executive team bij PostNL. De drie treden per direct toe tot het bestuur van de branchevereniging voor datagedreven marketing en service.
 
De uitbreiding van het bestuur past volgens DDMA-directeur Diana Janssen perfect bij de toekomstvisie van de branchevereniging: ‘DDMA gelooft dat data het leven van mensen verrijkt en makkelijker maakt. Mensen moeten erop kunnen vertrouwen dat organisaties verantwoord omgaan met data en hun wensen centraal stellen. PostNL, Air Miles en Stage Entertainment hebben dit heel goed door. Ik ben dan ook enorm blij dat Eke, Noor en Resi ons bestuur met hun berg aan ervaring komen versterken. Samen bouwen we aan een ecosysteem waarin zowel organisaties als consumenten profiteren van de voordelen van data.’
 

Ervaring

Resi Becker is 23 jaar actief bij PostNL en sinds 3 jaar binnen de directie verantwoordelijk voor het postbedrijf. Door de toetreding van PostNL, een van de founding fathers van DDMA, zijn alle kanalen vertegenwoordigd in het DDMA-bestuur. Noor Cloo is sinds begin 2019 algemeen directeur van Loyalty Management Nederland, de organisatie achter Air Miles. Daarvoor bekleedde zij verschillende directiefuncties bij onder meer Vattenfall, Ziggo en Eneco. Eke Rog is, na jarenlang bij verschillende marketingbureaus gewerkt te hebben, sinds 2015 in dienst bij Stage Entertainment, eerst als marketingmanager en vanaf 2017 als commercieel directeur.
 

Afscheid bestuurslid

Naast de toetreding van de drie nieuwe bestuursleden treedt Katja Sizova terug als bestuurslid, om zich volledig te focussen op haar nieuwe functie bij Philips. "Katja heeft een geweldige bijdrage geleverd en we wensen haar veel succes. Gelukkig blijft ze wel op andere manieren betrokken bij DDMA", aldus directeur Janssen. Het volledige bestuur van de branchevereniging bestaat nu uit 7 leden: Robert van Geffen (Philips, voorzitter), Finbar Hage (Rabobank, vice-voorzitter), Udo Oelen (NS), Pieter Meijer (Deloitte), Eke Rog (Stage Entertainment Nederland), Noor Cloo (Air Miles) en Resi Becker (PostNL).