De Reputatiegroep versterkt zich met Mignon van Halderen

De Reputatiegroep versterkt zich met Mignon van Halderen

05-10-2021 (10:30) - Mensen

De Reputatiegroep heeft per 1 oktober Mignon van Halderen benoemd tot partner. Hiermee geeft de Reputatiegroep vorm aan haar ambitie om verder te bouwen aan haar positie als adviesbureau dat de top van ondernemend en bestuurlijk Nederland helpt met het creëren van positieve impact in de samenleving.
 
Mignon van Halderen is toonaangevend expert op het gebied van thought leadership. In haar voorgaande rollen als strategisch adviseur, lector en universitair docent, gaf zij thought leadership vorm en inhoud voor zowel bestuurders, leiders en strategisch communicatieprofessionals.
 

Thought leadership

Volgens Van Halderen is thought leadership "geen positie die je claimt, maar iets dat klanten en stakeholders een organisatie toekennen als gevolg van de vernieuwende manier van denken en doen die zij uitdragen, de passie en vasthoudendheid waarmee zij dit doen, en de mate waarin zij daarmee van betekenis zijn voor de economie en samenleving".

Mignon zal zich vanuit de Reputatiegroep toeleggen op het ondersteunen van organisaties die hun thought leadership en strategie vorm en inhoud willen geven. Dit doet ze samen met het team voor zowel opdrachtgevers binnen het bedrijfsleven als organisaties met een (semi) publieke rol.