De Zwarte Hond benoemt Lisa van der Slot en Bart van Leeuwen tot associates

30-06-2021 (12:28) - Mensen

Per 1 juli 2021 zijn Lisa van der Slot en Bart van Leeuwen benoemd tot Associates bij De Zwarte Hond. Hiermee nemen zij deel aan de toekomstgerichte ontwikkeling van De Zwarte Hond die de continuïteit van de organisatie waarborgt.
 
Lisa van der Slot (1990) is sinds 2016 werkzaam bij De Zwarte Hond, als teamleider en projectleider stedenbouw en architectuur. Lisa heeft tijdens haar loopbaan bij De Zwarte Hond ervaring opgebouwd in een breed scala aan projecten: stedenbouwkundige visies, regionaal onderzoek, transformatie-opgaven en hoogstedelijke gemengde programma’s. Lisa ontwerpt aan stad en gebouw. 
 
Bart van Leeuwen (1987) is sinds 2015 stedenbouwkundige en teamleider bij De Zwarte Hond in Rotterdam. Hij werkt aan stedelijke ontwerpprojecten in onder meer stationsgebieden en herstructureringsopgaven. Bart is regelmatig als gastspreker, gastdocent en afstudeermentor betrokken bij verschillende vestigingen van de Academie van Bouwkunst. Sinds januari 2021 is Bart Supervisor Ruimtelijke Kwaliteit voor de Gemeente Assen.