Digital Natives versterkt team

22-06-2017 (10:47) - Mensen

Digital Natives heeft versterking gekregen van Sophie Duindam & Bart Baeschnitt. Sophie Duindam is toegevoegd aan het team als Digital Marketeer. Bart Baeschnitt is aangetrokken als Digital Strategist. In die rol helpt hij organisaties navigeren en groeien in de digitale wereld. 

Evolve programma
Voordat Sophie in dienst kwam bij Digital Natives werkte zij als marketeer bij Shopper Concepts en Startbootcamp. Sophie werkt bij Digital Natives aan het Evolve programma, de doorontwikkeling van een platform. Samen met de klant wordt op structurele basis gekeken naar gebruikersdata om te bepalen hoe het platform wordt gebruikt, wat er verbetert kan worden en hoe het platform verder uitgebouwd kan worden om de vooraf gestelde doelen te behalen. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit growth hacking, conversieoptimalisatie, analytics en data analyse, SEO optimalisatie en A/B testen.

navigeren en groeien
Bart Baeschnitt gaat aan de slag als Digital Strategist. In die rol helpt hij organisaties navigeren en groeien in de digitale wereld. Gekoppeld aan de dienstverlening van Digital Natives is dat strategie & evolve (growth). Bart helpt organisaties aanpassen en vernieuwen met een vernieuwend proces, model en (uiteindelijk) product. Voor Digital Natives was hij achtereenvolgens Head of Marketing, Business Development Manager en Senior Consultant e-Commerce bij KPMG Crimsonwing.