Direct Marketing grondlegger Pieter van den Busken neemt afscheid van InterDirect Network

18-10-2017 (15:07) - Mensen

Tijdens de 30-jarige carrière van Pieter van den Busken heeft hij een nieuwe betekenis gegeven aan het direct marketing vak, door de creatieve grenzen op te zoeken en het vak keer op keer opnieuw uit te vinden.
 

In 1988 was hij een van de founding fathers van het InterDirect Network door diverse direct marketingbureaus uit verschillende landen over de hele wereld samen te brengen. Dankzij zijn ongelofelijke drive en passie is InterDirect Network het grootste onafhankelijke ‘digital en direct marketing agency’ netwerk ter wereld geworden met meer dan 22 deelnemende landen in Noord-Amerika, Europa en Azië. In Nederland is vandenbusken lid, het voormalige bureau van Pieter van den Busken, dat  sinds 15 jaar in handen is van Caspar en Arnout van den Busken.
 

“How a pioneer became legend”

Dit jaar heeft Pieter van den Busken besloten zijn rol als Executive Chairman over te dragen. 30 september 2017 is er in Lissabon en speciale avond georganiseerd door het netwerk om Pieter van den Busken te bedanken en te eren met het thema “How a pioneer became legend”. Het complete netwerk, voormalige leden en vrienden waren aanwezig om Pieter van den Busken persoonlijk te bedanken.
 

Pieter van den Busken heeft zijn positie overgedragen aan Cosmin Lacatusu. Cosmin is de Managing Director van het bureau Create Direct uit Roemenië
 
InterDirect is wereldwijd het grootste onafhankelijke netwerk van digitale en direct marketingbureaus. 
www.interdirectnetwork.com