Directeur Amsterdam Marketing vertrekt naar Paleis Soestdijk

21-12-2018 (11:26) - Mensen

Per 1 maart aanstaande is Frans van der Avert, de huidige bestuurder van Amsterdam Marketing door de MeyerBergman Erfgoed Groep benoemd als directeur van het concept Made By Holland voor Paleis Soestdijk.
 

Van der Avert is sinds 2011 betrokken bij Amsterdam Marketing en werd in 2013 na de fusie van drie onderliggende marketingorganisaties directeur. Hij heeft de organisatie - die zich richt op het versterken van de reputatie van Amsterdam en de metropool en het gidsen van bewoners, bezoekers en bedrijven - met veel energie en enthousiasme aangestuurd. Onder zijn leiding zijn er talloze activiteiten, campagnes en projecten gerealiseerd. De laatste jaren is er onder meer expliciete aandacht voor het vinden van de juiste balans tussen leefbaarheid en welvaart.
 

Voorzitter van de Raad van Toezicht Anita Nijboer: ‘Met het vertrek van Frans verliezen wij een bevlogen en goed in de Amsterdamse netwerken ingevoerde directeur. Hij heeft Amsterdam Marketing sinds 2013 omgevormd tot een prachtige organisatie die in het veranderende beeld over de verschillende stakeholders van de stad een belangrijke rol speelt; zowel nationaal als internationaal. Wij betreuren zijn vertrek maar feliciteren hem tegelijkertijd met deze prachtige uitdaging bij Paleis Soestdijk’.