Donovan van Heuven hoofdredacteur van MT/Sprout

Donovan van Heuven hoofdredacteur van MT/Sprout

06-04-2021 (12:34) - Mensen

Donovan van Heuven is de nieuwe hoofdredacteur van MT/Sprout, het nieuwe merk voor zakelijke beslissers dat ontstond uit een fusie van Sprout en Management Team. Van Heuven heeft ruime journalistieke ervaring met zakelijke doelgroepen. Hij was onder meer hoofdredacteur bij RetailTrends en conceptontwikkelaar bij FD Mediagroep. Het afgelopen half jaar was hij al betrokken bij MT/Sprout als chef van de sectie Management & Leiderschap.
 
Van Heuven neemt het stokje over van Remy Gieling, die zijn functie als hoofdredacteur verruilde voor een freelance bestaan als maker en presentator van podcasts, webinars en events. Gieling blijft als anchor man bij MT/Sprout betrokken.
 
MT/Sprout
MT/Sprout publiceert nieuws over startups en scaleups, de laatste inzichten op het gebied van business, management en leiderschap en tips en adviezen voor een betere work-life balans. MT/Sprout is in 2020 ontstaan uit de merken MT (Management Team) en Sprout en wil leiders bijstaan in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.