DPDK benoemd Bill Marks als nieuwe Chief Technology Officer

DPDK benoemd Bill Marks als nieuwe Chief Technology Officer

22-10-2020 (11:15) - Mensen

Bill Marks is per 1 november benoemd tot nieuwe Chief Technology Officer van DPDK. Daarmee wordt hij ook onderdeel van het leiderschapsteam. Hij vervangt Antwan van der Mooren, voormalig Hoofd Technologie, die zich na tien jaar dienst besloot te richten op een carrière in het onderwijs.
 
Marks is geen onbekende voor DPDK. Marks is een expert op het gebied van ICT, data en digitale omgevingen. Hij werkt al bijna een decennium voor KNMP, één van de klanten van het bureau. Bij KNMP maakte hij deel uit van het managementteam en was hij verantwoordelijk voor de producten en diensten afdeling. Bill heeft samen met DPDK de prijswinnende website Apotheek.nl gelanceerd, die meer dan 1,7 miljoen maandelijkse bezoekers trekt. Vóór KNMP bekleedde Marks verschillende technologische functies bij diverse organisaties, zoals de ANWB, KPN en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap. 
 
‘Bill is een visionair die goed inzicht heeft in de behoeften en wensen van klanten en dit weet te vertalen naar baanbrekende producten en diensten. Ik ben er zeker van dat hij een aanwinst zal zijn voor DPDK, waar technologie, naast design en strategie, een evenwichtige positie heeft binnen de strategievorming voor de komende jaren’, aldus Pim van Helten, CEO van DPDK.