Drie nieuwe gezichten bij SOCIAL, INC

03-07-2018 (09:50) - Mensen

SOCIAL.INC heeft drie nieuwe collega’s aangesteld. Sinds juni zijn Gaby Verseveldt, Ralph Silvera Prado en Manuel Di Tolve gestart bij het bureau.


Gaby Verseveldt wordt Digital Project Manager bij SOCIAL, INC. Zowel vanaf het eigen kantoor in Amsterdam als bij klanten in-house. Ze werkte al eerder bij SOCIAL, INC als content producer.

 

Ralph Silveira Prado wordt Account Director bij SOCIAL.INC. Ralph heeft ruim 12 jaar internationale ervaring in de bureauwereld en werkte in Sao Paulo, Dubai en Londen. De laatste twee jaar was hij als Account Director bij Iris in Amsterdam verantwoordelijk voor de accounts Adidas, Maxi-Cosi en Philips. Bij SOCIAL.INC leidt hij onder andere het Albert Heijn en ABN AMRO team.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Manuel Di Tolve start als Art Director en werkt onder meer op klanten als Siemens, Albert Heijn en ABN AMRO. Manuel werkte hiervoor bij Fox Network Group waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de visuele identiteit van diverse programma’s van 24 Kitchen en campagnes voor de Eredivisie. 

 

resultaatsgedreven

Sonja Loth, directeur SOCIAL.INC: “Met de komst van deze drie mensen halen we weer een bak aan ervaring binnen. Drie mensen met een duidelijk eigen profiel, maar ook met hetzelfde ‘SOCIAL.INC hart’: betrokken, nieuwsgierig en gedreven door resultaat.”