Drie nieuwe mensen bij Crowdmedia

Drie nieuwe mensen bij Crowdmedia

07-12-2021 (15:03) - Mensen

Het Zwolse contentmarketingbureau Crowdmedia heette de afgelopen tijd weer drie nieuwe collega’s welkom. In oktober begon Roxanne van Wijk als junior digital advertising specialist. In november kwamen daar projectmanager Mathilde Weijdeman en social art director Isabelle Veltman bij.

Na bijna twee jaar is Mathilde terug van weggeweest. In 2019 werkte ze ook als projectmanager bij Crowdmedia. In december van dat jaar nam ze afscheid om op wereldreis te gaan, maar door corona kwam ze eind maart 2020 terug in Nederland. Ze ging aan de slag als projectleider bij Vsee Search Marketing in Deventer en Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) Noord. Mathilde studeerde bedrijfskunde aan hogeschool Windesheim in Zwolle en marketingcommunicatie aan de Universiteit van Twente.

Social art director Isabelle en digital advertising specialist Roxanne wonen allebei in Groningen. Isabelle studeerde vormgeving/communicatie aan de Hanzehogeschool (Academie Minerva). Ze deed ervaring op als vormgever en illustrator bij de Groninger Studentenbond, Brandpunt+ en IKEA. Roxanne studeerde mediastudies aan de Rijksuniversiteit van Groningen en deed ervaring op bij Talpa. Naast de liefde voor Groningen, delen Isabelle en Roxanne hun liefde voor social media.