Drie nieuwe talenten versterken het team van &.agency

30-09-2021 (12:01) - Mensen

&.agency, de data driven storytelling agency dat influencer marketing, branded content en PR combineert, is uitgebreid met drie nieuwe talenten. Met de uitbreiding van het team wil het Amsterdamse bureau de groeiambitie verder vormgeven. Laura Kimenai, Roselinde Steijns en Marloes Verhoeven versterken het huidige team op het gebied van projectmanagement, PR, Storytelling en de nieuw op te starten ‘Dream Big’ projecten.
 
Laura Kimenai is als PR & Influencer specialist onder andere werkzaam geweest bij Hearst, Mooi The Agency en Image Skincare. Bij &.agency zal zij het team van &.talent versterken met haar expertise op het gebied van storytelling & PR. Laura zal tevens de zogenaamde Dream Big projecten gaan begeleiden, waarin het bureau nieuwe bedrijven aan het opzetten is met diverse influencers.
 
Roselinde Steijns is gestart als Senior Projectmanager en was hiervoor werkzaam bij XITE en 100% NL | SLAM! als projectmanager en projectcoördinator. Zij zal onder meer een rol gaan spelen in het projectmanagement voor &.format dat recent als nieuw onderdeel aan &.agency is toegevoegd.
 
Marloes Verhoeven is begonnen als Junior PR Manager nadat zij recent haar Master communicatie afgerond heeft. Verder heeft Marloes tijdens haar studie ervaring opgedaan als content marketeer en trend analyst bij respectievelijk Hunkemöller en Wandering the Future.