Dutch Grand Prix benoemt Tijmen Bos tot commercieel directeur

15-05-2019 (15:03) - Mensen

Tijmen Bos is benoemd als Commercieel Directeur van de Dutch Grand Prix. Samen met zijn team zal Bos verantwoordelijk zijn voor onder meer sponsoring, ticketing en hospitality. Tijmen Bos was de afgelopen 10 jaar werkzaam in verschillende directiefuncties bij onder andere de FD Mediagroep, Telegraaf Media Groep / Sky Radio Groep en Talpa Radio.


De Dutch Grand Prix BV is een samenwerking tussen SportVibes, TIG Sports en het Circuit Zandvoort. De overeenkomst over de Formule 1 race in Zandvoort is gesloten tussen Formula One Management en de Dutch Grand Prix.

Tijmen Bos: “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. De founders van De Dutch Grand Prix hebben ongelofelijk veel werk verzet om de droom van heel veel Nederlanders waar te maken: de terugkeer van de Formule 1 op het legendarische circuit Zandvoort. Dat ik mag bijdragen om hier een groot succes van te maken is te mooi om waar te zijn. Mijn ervaring op het vlak van commercie, media en entertainment  gecombineerd met mijn passie voor sport en Formule 1 in het bijzonder, komen allemaal samen in deze nieuwe uitdaging.”