Edenspiekermann breidt team uit vanwege internationale groei

12-03-2019 (09:56) - Mensen

Ellen van den Berg heeft begin maart de overstap gemaakt naar Edenspiekermann. Binnen het internationale digital-designbureau wordt Van den Berg als Creative Director UX verantwoordelijk voor opdrachtgevers als Schiphol, Reed Elsevier, Mercedes Benz en The Economist. 


Behalve met Van den Berg breidt het Amsterdamse kantoor van Edenspiekermann verder uit met Jorrit Goddijn, die de functie van Technical Director gaat bekleden. Met de komst van de twee professionals versterkt Edenspiekermann zijn positie als specialist op het gebied van tech en design.


De uitbreiding van het team is een logische reactie op de internationale
groei van het designbureau. 'Niet alleen in Amsterdam, maar ook op onze vestigingen in Los Angeles, San Francisco, Berlijn en Singapore krijgen we steeds meer aanvragen voor het ontwikkelen van slimme en impactvolle gebruikerservaringen. In 2019 werken we aan veel verschillende internationale projecten en met Ellen en Jorrit halen we enorm veel kennis in huis op het gebied van user experience en technical design', aldus Jonne Kuyt, Partner & Creative Director Edenspiekermann.


doorgewinterd


Zo is Van den Berg een doorgewinterde UX-strateeg en -regisseur die eerder werkte voor klanten zoals Adidas, KLM, Nike, Belgian Rail en Centraal Beheer Achmea. 'Vanaf het moment dat ik de studio binnenstapte, voelde Edenspiekermann als thuis. Een designbureau met het lef om baanbrekende ervaringen te creëren. Ik heb het gevoel dat we drukke en uitdagende tijden tegemoet gaan en kijk er naar uit dat ik hier als Creative Director deel van mag uitmaken.' 


Goddijn zal zijn internationale ervaring bij TouchTribe en Triopsys gebruiken in zijn rol als Technical Director. 'Zowel in de producten als in het contact met de klanten is Edenspiekermann uniek. Er zijn maar weinig designbureaus die zo’n indrukwekkend internationaal klantenbestand hebben. En ik ben trots dat ik me nu binnen het team mag gaan focussen op de technische zijde van alle projecten.'