Ex Coolblue, ING en reclamemaker van start met 'nieuw type consultancy'

Ex Coolblue, ING en reclamemaker van start met 'nieuw type consultancy'

25-07-2021 (17:17) - Mensen

New Era Consultancy gaat grote organisaties in Nederland helpen merk en customer experience met elkaar te verenigen. Alewijn Dekker, voorheen managing director bij bureaus als CODE D’AZUR en J. Walter Thompson, start samen met Eva Nooitgedagt (ex Coolblue) en Rogier Maessen (ex cx-specialist ING) New Era Consultancy.
 
“Tot 2008 werd de waarde van organisaties sterk bepaald door branding. Na 2008 werd customer experience de belangrijkste drijver. Maar inmiddels optimaliseert vrijwel elke organisatie dezelfde journeys, met dezelfde specialisten, op basis van dezelfde data. Hierdoor ervaren klanten geen verschil meer. Het is tijd om hier verandering in te brengen en customer experience weer uniek te maken. Dit doe je door merk en customer experience met elkaar te verenigen, kijk maar naar Coolblue", aldus Alewijn Dekker.

“Het bieden van een unieke, branded customer experience is de enige manier om je als bedrijf echt te onderscheiden. Mensen willen vandaag de dag weten waar je als bedrijf voor staat, en willen dat ook ervaren", zegt Eva Nooitgedagt.