Eyeforce verwelkomt Vivian Camphuijsen en Maeve Stam in fotografie roster

Eyeforce verwelkomt Vivian Camphuijsen en Maeve Stam in fotografie roster

15-10-2021 (10:09) - Mensen

Film- en fotografie productiebedrijf Eyeforce tekent Maeve Stam en Vivian Camphuijsen . De twee talenten breiden het artistieke roster uit met een indrukwekkend repertoire. ‘Head of Talent’ Coco Seignette beschrijft deze toevoeging als "een ontzettend mooie stap voor Eyeforce waarmee we onze diversiteit op het gebied van visuele storytelling verbreden."
 
Met een bijzondere affiniteit voor art-direction en zorgvuldig ontworpen beelden, versterkt Vivian het team in Amsterdam. Haar kunstzinnige composities met een high-fashion esthetiek, bieden een fris, krachtig en geestverruimend perspectief. Ze werkt voor merken als Daily Paper, Nike, Samsung en vele anderen. Vivian is enthousiast om nauw samen te werken met gelijkgestemde creatievelingen bij Eyeforce om zo haar fotografische stijl naar een nog hoger niveau te brengen.
 
 
Maeve's werk vangt de echtheid, het genot en de vreugde van het leven. Haar foto’s verkennen de grootsheid van menselijke onvolmaaktheid en het resultaat is werk dat bruist van karakter. Maeve staat bekend om haar werk voor merken als Viceland, adidas en Highsnobiety en zal het Eyeforce-fotografie team verruimen met nieuwe projecten vol rauwheid. Toegewijd om werk te produceren dat ertoe doet, kijkt Maeve ernaar uit om deel uit te maken van het Eyeforce team dat dezelfde drive en passie deelt voor sport, documentaires en menselijke verhalen. 
 

Maeve Stam (L) - Vivan Camphuijsen (R)