Fabienne Jungerhans leidt Digital creative agency Havana Harbor

Fabienne Jungerhans leidt Digital creative agency Havana Harbor

12-07-2021 (11:28) - Mensen

Fabienne Jungerhans is per 1 juli 2021 benoemd tot Agency Lead van Havana Harbor – A Candid Company. In deze rol is zij eindverantwoordelijk voor het snelgroeiende digitale creatieve bureau uit Rotterdam. Samen met Creative Director Henk Haaima en Operations Director David Timmermans voert zij de dagelijkse leiding van Havana Harbor.
 
Met de recentelijke versterking van Creative Director Henk Haaima en met de benoeming van Jungerhans als Agency Lead, is het team compleet om de verdere groeiambities te gaan realiseren.
 
Ruud Wanck, CEO Candid Platform: “De toepassing van technologie en beschikbare data worden steeds belangrijker. Creativiteit is en blijft de belangrijkste factor om het verschil te maken. We zien dat terug in alles wat we doen en het is onze missie om onze relaties hierin mee te nemen. Met de benoeming van Fabienne zijn we ervan overtuigd dat haar professionaliteit, bevlogenheid en relevante ervaring de optimale invulling gaat geven om onze doelen, samen met onze klanten, te realiseren.”