Farm Brothers klaar voor verdere groei

13-07-2018 (13:09) - Mensen

Het team van Farm Brothers is uitgebreid met een extra versterking.  Tjebbe van Meeteren (1985) is als de 3e ‘Brother’ in de rol als sales directeur bij het biologische koekjesmerk Farm Brothers van startgegaan, naast de 2 oprichters; Herman Insinger en Teyler Padberg.


Farm Brothers heeft als missie de wereld te voorzien in voedzame en lekkere biologische graan snacks. Vanuit de koek-categorie binnen retail is er een duidelijke vraag naar lekkere innovatieve biologische premium sterk gebrande merken en Farm Brothers wil hier de lead in gaan nemen binnen Europa. 

 

Tjebbe werkte voorheen 3,5 jaar bij Lovechock waar hij verantwoordelijk was voor alle sales exclusief de Duitstalige landen. Daarvoor was hij werkzaam bij Kellogg’s en Procter & Gamble in diverse sales en (trade)-marketing rollen. 


Over Farm brothers  

De producten van Farm Brothers zijn te koop in meer dan 1200 winkels in Nederland, België en Duitsland. Binnen Nederland en België zijn de Farm Brothers koekjes te koop onder andere bij Albert Heijn, Deen, Marqt, de Natuurwinkel en Bioplanet en bij de lokale biowinkel.