Frank Bijl associate partner Van Luyken

04-08-2021 (15:41) - Mensen

Van Luyken heeft het team versterkt met Frank Bijl. Deze senior adviseur sluit zich als associate partner aan bij het Haarlemse communicatieadviesbureau. Dat betekent dat hij exclusief met Van Luyken gaat samenwerken.

Frank is inzetbaar voor marketing-pr en positionerings- en strategische communicatievraagstukken. Zijn veelzijdige ervaring met zowel public relations, reclame en marketing als het eigen ondernemerschap, maakt hem tot een waardevolle adviseur voor bedrijven met complexe communicatievraagstukken of als interim-manager van de communicatieafdeling.
 
Frank Bijl was eerder (1985-1987) werkzaam voor Van Luyken. "Heel bijzonder om weer voor en met Van Luyken te werken en nu al mijn ervaring als senior adviseur te gaan inzetten voor opdrachtgevers van het bureau." De geboren en getogen Rotterdammer is van huis uit journalist. Na verschillende functies in de publiciteit, public relations en reclame startte hij eigen bureaus in Rotterdam en Londen. In dezelfde periode verbreedde hij zijn ondernemerschap naar de horeca waar hij vier eigen zaken tot ontwikkeling bracht. "Een dynamische tijd waarin communicatie, hospitality en ondernemerschap hand in hand gingen."