Frits Schuring kondigt vertrek bij SAN aan

21-01-2020 (20:29) - Mensen

Frits Schuring kondigt aan dat hij na het SAN seizoen 2020-2021 zijn functie zal neerleggen als directeur. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Stichting Adverteerdersjury Nederland zal hij per juni 2021 stoppen. Hiermee sluit hij een prachtige carrière van meer dan 45 jaar in de marketing- en communicatiesector af.
 
Na 20 jaar zijn eigen reclamebureau te hebben geleid, versterkte hij in 2005 de SAN als projectmanager. Na 4 jaar nam hij het directeurschap van Jan van Grondelle over.
 
Jeroen Hubert, voorzitter SAN: “Het is ontzettend jammer dat Frits de SAN gaat verlaten.  Hij is al die jaren dé drijvende kracht geweest achter de SAN wat heeft geresulteerd in een strakke en zeer professionele organisatie met een enorme gedrevenheid om het marketing communicatie vak verder te brengen. Frits is gewoon de SAN en zijn buitengewone bijdrage in de afgelopen jaren waarderen wij als bestuur zeer. We gunnen Frits natuurlijk zijn welverdiende pensioen en gaan hem als persoon en als directeur dan ook erg missen. Maar gelukkig zal hij zelf zijn opvolg(st)er inwerken dus het echte afscheid duurt nog even”.


Mooie reis

Frits Schuring: “Ik heb me met veel passie en liefde ingezet voor de SAN. Het is een hele mooie reis geweest, samen met al die inspirerende vakidioten als juryleden, bestuursleden, supporters, vakpers alsmede de vakbroeders van de bureaus. Daarmee hebben wij als SAN een steentje bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van ons mooie vak. Zoals ik regelmatig heb gezegd: ‘Het is de mooiste baan in de herfst van mijn carrière’! Ik heb mijn pensioen tot twee keer toe uitgesteld maar nu is echt tijd om het stokje over te dragen aan iemand die met net zoveel hart en ziel het SAN levenswerk wil voortzetten”.
 

Opvolger gezocht

De SAN is met het aangekondigde vertrek van Frits Schuring op zoek naar een geschikte opvolger die per 1 september 2020 zal starten. Frits Schuring zal dan nog één SAN seizoen als directeur zijn opvolger volledig inwerken. Er wordt gezocht naar een inspirerend en authentiek leider met de nodige ervaring en een groot netwerk.  
 

Foto Frits Schuring: Studio Gerry